Veelgestelde vragen

Hieronder kun je antwoord vinden op de meeste vragen over onze website. Mocht je vraag er niet tussen staan, dan kun je altijd een bericht achterlaten via onze contact pagina.


- Moet ik betalen om van jullie website gebruik te maken?

Nee, onze website is geheel gratis en voor iedereen toegangkelijk.

- Moet ik een account aanmaken om van jullie website gebruik te maken?

Nee, je kunt zo beginnen op onze website. Hier is geen account of registratie voor nodig en wij zullen nooit om persoonlijke gegevens vragen. Je kunt je naam invullen waarmee je op het scorebord verschijnt, maar dat is niet noodzakelijk en dit hoeft niet je echte naam te zijn.

- Waarom zie ik mijn score niet in de lijst?

Alleen de 20 hoogste scores worden getoond op onze website, dus als je score nog niet hoog genoeg is, kom je niet op het scorebord. Daarnaast worden alle scores na drie maanden automatisch verwijderd om nieuwe spelers ook een kans te geven en het voor oude spelers leuk te maken om nog eens terug te komen.

- Het rondlopen werkt niet goed, wat moet ik doen?

Wij hebben onze website op veel apparaten getest en geen problemen geconstateerd, maar het kan zijn dat onze website niet op elk apparaat optimaal werkt, zoals oudere apparaten. Omdat onze website direct vanuit een internet browser te spelen is zonder aparte download of installatie, zijn wij beperkt door de mogelijkheden van deze internet browsers. Hier kunnen wij helaas niets aan doen. Mocht het rondlopen niet goed of soepel gaan, dan kunnen wij adviseren het in een andere browser of op een andere computer of tablet te proberen.

- Waarom zijn er niet meer delen?

Onze website is nog maar net online en er zullen in de loop van tijd meer delen verschijnen. Wij maken deze website geheel in onze vrije tijd zonder financiƫle steun en kunnen daardoor niet dagelijks nieuwe inhoud toevoegen, maar wij doen ons best!

- Van wie is deze website?

Onze website is opgericht door een groep enthousiaste leraren met het doel om verkeersregels en verkeersborden op een unieke en leuke manier over te brengen en kinderen spelenderwijs in aanraking te laten komen met verkeerssituaties. Alle verkeersregels en teksten zijn grondig gecontroleerd en zijn volgens de Nederlandse verkeerswetten zoals te vinden op https://wetten.overheid.nl/BWBR0004825/2021-07-01.